sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Eläviä tulia ja joulukuvia

Heippa taas! ...ja taas aika pitkästä aikaa. Odottelu ei ole nyt voimia vienyt vaan täysipainoinen lomailu. Ensimmäinen syksy takana kokoaikaisena opettajana eikä nyt voi sanoa kuin huh! Tämä loma tuli tarpeeseen. :)


 Olin viikko ennen joulua ystävän luona Helsingissä. Kuvassa näkyvä neiti osallistui pakkailuun ja keimaili niin että...

Aatonaattona ohjelmassa oli tätä. Ei ole montakaan enää jäljellä... Nam!



Minulta lähti jouluviikolla tukkaa noin 30senttiä. Nyt mennään huomattavasti lyhyemmällä mallilla. Se ei valitettavasti ihan ollut sitä mitä toivoin ja tilasin kampaajalta. Mies kuitenkin tykkää ja aika moni muukin on kehunut. Ihan kiva! ;)


Meidän jouluaatto. Kuvassa mukana ennestään tuttujen lisäksi mieheni pojat ja minun vanhemmat.


Aattoillan tunnelmia...


Tänä vuonna meillä jaettiin sanomalehtipaperiin käärittyjä lahjoja. Pukki kertoi, että oli toimittanut samannäköisiä paketteja monessa muussakin kodissa tänä jouluna... Vinkiksi tuleville tontun apulaisille, että mukavia, iloisia uutisia voi kerätä jemmaan jo syksyn mittaan...

 Tapaninpäivänä neiti avasi vielä viimeisen paketin. Sieltä löytyi kuvassa näkyvät pensselit. Täytyy samalla  kehua kuvassa näkyvää muovista Ikean pakkausta, jossa ovat liidut ja vesivärit. (Puuvärit kyseisestä satsista laitoimme penaaliin.) Aivan loistava paketti pikkutaiteilijalle! Tällä päästiin meilläkin sujuvasti alkuun. Lisäpensseleitä ostettiin ihan tarpeeseen ja täydennykseksi.


Kälyni kuuluu kansalaisopiston naisten puutyöryhmään JA metalliryhmään. "Puupääryhmän" aikaansaannoksia on lähisuvussa jaettu joululahjoina jo useampana vuotena. Tänä vuonna saimme yllä olevan tallilyhdyn. Viime vuonna meitä muistettiin alimmassa kuvassa näkyvällä puukorilla. Kyllä meidän kelpaa! :)








Onnea vuodelle 2011!!
Nähdään ja kuullaan! :)

2 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia vanhemmistasi ja koko perheestä! Siunattua Uutta Vuotta teille kaikille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! :)
    Oikein paljon hyviä asioita teidänkin perheen vuodelle 2011!

    VastaaPoista