maanantai 2. toukokuuta 2011

Kotona koulussa

Meille tuli uusi huonekalu... Pulpetti. Alunperin sen piti tulla tytön huoneeseen, mutta ovi oli pari senttiä liian kapea. Päädyimme toistaiseksi tähän ratkaisuun:

Pulpetti päätyi olkkarin "akvaarioon".
 Pulpetti on aivan loistavassa kunnossa. Hinta oli kohtuullinen ja kunto yllätti iloisesti. Juuri tällaisia kauppoja varten Huuto.net varmaan alunperin perustettiin... Ja sieltähän tämä huonekalu meille tiensä löysi.

Ahkerat oppilaat ja opettaja kameran takana.
Tytöt huutelivat minua opettajaksi. Oikeastaan se kuulosti ihan mukavalta. Opettaja ei pääse nyt kouluun, niin hänelle tuotiin koulu kotiin... :)

Aurinkoista tätä viikkoa!

Toivottavasti meistä jokainen oppii jotain tärkeää tällä viikolla.

3 kommenttia:

  1. Ihana vanhanajan pulpetti! Ja oppia voi joka päivä! Olen jättänyt sinulle haasteen blogiini - käy nappamassa!

    VastaaPoista
  2. Itselläni on ollut tuollainen aikoinaan, mutta isäni sen jossain vaiheessa pisti polttopuiksi. Silloin niitä ei arvostettu :(
    Noin vuosi sitten löysin lapsilleni samanlaisen. Lapset viihtyvät sen ääressä todella paljon :)

    Mahtavan löydön olet tehnyt!!

    VastaaPoista
  3. Marita: Kiitos kaunis! Poikkesin blogissasi. Haasteeseen vastataan vielä tämän päivän aikana! Hymyjä! :)
    Mia: Kiitos! Olen tosissaan tyytyväinen tästä löydöstä. Harmi kuulla, miten omalle pulpetillesi on käynyt. Äitini poikkesi eilen meillä ja kuulin, että meilläkin on tuollainen ollut, mutta kukaan ei enää tiedä missä se voisi olla. Meniköhän meiltäkin samaan osoitteeseen..? Tytölleni pulpetti ei vielä ole lyönyt lopullisesti läpi. Sitä vielä odottelen ;)

    VastaaPoista