tiistai 31. toukokuuta 2011

Poika tuli!


Kuva hiukan vääristää todellista väriä, joka on harmaa...


Hurraa Tori.fi!!!
Sieltä löytää kaikenlaista! Ja ennen kaikkea: siellä on helppoa tehdä itsensä löydetyksi. Niin tässä kävi...

Isohan poitsu tosiaan on, mutta ainakaan vielä ei ole terassilla ahdasta. ;) Eipä voisikaan olla. Siellä on riippukeinun lisäksi vain tikkaat ja satunnaisia työkaluja. Yhdet pyykit siellä on kuivattu. Eikä enempää kuivata, jos se on minusta kiinni. Haluan, että terassi on se paikka meidän talossa, johon voi aina poiketa ja siellä on ainakin suurin piirtein siistiä ja mukavaa, - eikä vastaanottoa tarvitse aloittaa pahoitteluja soperrellessa raivatessaan niitä yksityisimpiä elämisen jälkeen pois näkyvistä.

Terassille kuuluu muutenkin hyvää. Pohjan laudoitus on muutamaa lautaa valmis - taisi olla viimeksi raapustellessani samassa kohtaa. Portaista on päästy yksimielisyyteen. Simppelit ja kauniit. Jotain tällaista:



Kuva Kannustalon Aurora-Rauhala -esitteestä.
 Tämän terassin ratkaisuja sovellamme ainakin kolmessa asiassa...
  1. Kaiteeseen tulee vuorotellen kapeampi ja leveämpi rima. Yksinkertaisesti toteutettavaa tyylikkyyttä.
  2. Pilarien päälle tulee "sähkö"lyhdyt
  3. Portaat tulevat alas terassin sivua pitkin.
Tämänpäiväisiä mainoksia lukiessani törmäsin tuotteeseen, jollaista olen jo jonkin aikaa etsinyt sopivalla hinta/laatu -suhteella. Se voisi olla vaikka tämä:


Kuva: Sotka

Siellä voisi vaikka nukkua sisällä!! Eikö ? ;)

Kauniita unia!!


Ps. Tavaroiden hinnat korostuvat, kun joutuu kerralla tekemään useampia hankintoja. Elämän ärsyttäviä realiteetteja - ainakin meillä... :)

4 kommenttia:

  1. Missä se poika on? Pitäisikö onnitella???

    VastaaPoista
  2. Fatboy tuli... ;) Toinen poika (tai tyttö) antaa vielä odottaa itseään. Eilen tuli 34. viikko täyteen, ja tärkeimmät "osat" lapsesta alkavat olla valmiina. Eikä enää ole niin tarkkaa sen vuodelevon kanssa. Voin alkaa taas liikkua, eikä tarvitse jokaista supistusta säikähtää - päinvastoin. Voisi jo tullakin... :)

    VastaaPoista
  3. Hyvän päätöksen teit kun päätit hommata pojan! =)

    Mä tuun siihen lokoilemaan pian. =)

    VastaaPoista