lauantai 7. toukokuuta 2011

Terassihaaveita

Jatketaan haaveiluja... :)

Terassi valmistuu huimaa vauhtia. Vanhan terassin koko ohitettiin torstaina tai perjantaina. Nyt ollaan jo yli puolivälin. Minä olen syventynyt miettimään kaide- ja rappusratkaisuja. Hiukan on sisustuskin pyörinyt mielessä.
Terassille tulee huimasti tilaa - 50 neliötä. Meillä on ihan hyvä puutarhakalusto parin, kolmen kesän takaa. Se varmaankin näyttää pieneltä uudessa ympäristössä, vaikkei varsinaisesti pieni olekaan...

Aloin miettiä uutta pöytäkalustoa, ja ne, jotka sopisivat meille kokonsa puolensa, ovat auttamattomasti liian kalliita. Jostakin osui silmääni kuva lankkupöydästä. Siitähän saisi tehtyä juuri sen kokoisen kun haluaa - ja edullisemmin. Meillä on nimittäin viime keväänä kaadettu kuusi odottamassa lopullista kohtaloaan... Lankkupöytä kelpaisi minulle ruokailuhuoneeseenkin.

Tästä kuvasta idea lankkupöydästä starttasi...
Kuva myytävänä olevasta kohteesta  Nettimarkkina.com:ssa

Isoinkin kuvittelemani pöytä jättää vielä ruhtinaallisesti tilaa muille jutuille. Toinen asia, jota olen terassille ajatellut, on jonkinlainen "seurustelualue". Ensin mietin sohvaryhmää polyrottinkisista kalusteista. Aloin kuitenkin epäillä, että ne kalusteet, jotka sopisivat meidän budjettiin nyt, eivät olisi olleet laadun puolesta järkeviä hankintoja. Niinpä käännyin mielessäni taas mieheni puoleen. Vanhalle terassille hän teki reilut pari metriä pitkän penkin. Se on tosi näppärä, koska kansi on irti rungosta ja sisällä pystyi säilyttämään yhtä jos toista. Nyt toivon samalla idealla isompaa, ällän muotoista penkkiä. Se olisi nykyistä penkkiä vähän matalampi - sohvamainen. Tällaiseen en ole missään törmännyt, joten visuaalisesti en voi tätä havainnollistaa. Ehkä senkin aika vielä tulee... :)

Meidän pihalla ei aiempina kesinä ole otettu aurinkoa. Tonttia kiertää toiselta laidalta vilkas tie, vanhalle terassille en saanut itseäni sovitettua niin, etteikö jalat olisi jääneet kaiteen varjoon. Hmm... Oliko terassi pieni vai minä iso..? ;)
Nyt tämäkin asia muuttuu. Ajattelin, ensin paria auringonottodivaania. Suurin piirtein tällaista:

Iskun Laituri-sarjaa. 
Kun etsin erilaisia vaihtoehtoja auringonpalvontaan, yllätin itseni ihastumalla Fatboyn riippukeinuun.


Kuva Vepsäläisen verkkosivuilta. 

Tilaa olisi joko kahdelle divaanille tai yhdelle Fatboylle. Kumman valitsisit?
Minä en tiedä.

Kauniita, haaveiden täyteisiä unia! 
Sekä erittäin lämmintä ja tunteikasta huomisaamua äideille! 

Ps. Haavehaastetta jatketaan Jennille hiuksissa hiekkaa -blogiin!!
Siis viisi asiaa, joista haaveilet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti