tiistai 1. maaliskuuta 2011

Hienoa Matti!! ja muita ilonaiheita

Wau!!
Taas hieno päivä olla suomalainen.
Kultapojallamme on muuten omat kotisivut, jotka löytyvät täältä.



Elämä on isoja ja pieniä iloja. Hienoa, kun tällaisia isoja ilon ja onnen hetkiä tapahtuu, - siitä riittää iloa meille muillekin. Meille, joiden tavallisia ilon aiheita ovat esimerkiksi... uudet vetimet makuuhuoneessa.

Vaihdoimme vetimet modernista romanttisempaan. 
Itse ostetut nuo vanhatkin oli. Silloin joskus sata vuotta sitten, kun minulla ei ollut oikeasti hajuakaan millaisella tyylillä sisustaa. No, ei se maku ja tyylitaju ole aina vieläkään kristallinkirkas, mutta paljon, paljon kirkkaampi...



Vetimiä olen vaihtanut ennenkin. Viimeksi marraskuussa. Raportti tapahtumasta löytyy täältä.

Muita arkisia ilonaiheita viime aikoina on ollut niinkin (muka) tavalliset asiat kuten terve lapsi


tai lapsen yhtäkkinen omatoimisuuden puuska ja itsepuetut ulkovaatteet.


Tänä iltana tyttö ilahdutti vanhempiaan nukahtamalla pikavauhtia. Saatiin iltaan tunti "ylimääräistä" omaa aikaa. Menisipä nukahdus aina näin sulavasti... :)

Masuvauvallekin kuuluu viimeisten lekuri- ja neuvolakäyntien mukaan hyvää. Kovasti tyyppi siellä potkii ja ilmoittelee itsestään...

Viime viikolla meillä lomailtiin arkisesti, kotioloissa. Meidän emäntäväki työnsi muutaman kerran kädet taikinaan ja tuotokset näkyvät tässä. En ole niin varma ja taitava leipuri, että lopputulos olisi aina taattu. Ilahduttavaa kuitenkin, kun niinkin käy... :)



Erityisesti leivät tekivät kauppansa. Pullien teon aikaan miesväki makasi reporankana ja saatiin kerrankin pakastimeen pullaa.

Olisi mukavaa kuulla, mikä sinua on tänään ilahduttanut..?

Iloista illanjatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti