torstai 17. maaliskuuta 2011

Osoitteet uusiksi

Tässä rinnakkain uusi ja vanha osoitekirjani/-kirjamme.
Vanha on kaunis ja suloinen, Martta Wendelinin herkin lapsikuvin kuvitettu osoitekirja, mutta se ei vaan tuntunut omalta. Mietin kauan millainen sen tilalle tulisi. Lopulta päädyin hankkimaan Ordning & Redalta nahkaisen kansion ja aakkostetut välilehdet. Olisin tyytynyt edukkaampaankin ratkaisuun, mutta A5-kokoisia välilehtiä ei tuntunut saavan mistään. Ja uskokaa: minä etsin!
Rehellisesti sanottuna olen kyllä todella tyytyväinen tähän tilanteeseen. Aidoissa materiaaleissa on vaan sitä jotain... Niissä näkyy kauniisti ajan kuluminen - toivottavasti tässäkin osoitekirjassa sitten joskus. Eikös niin sanota, että "nahka vanhenee arvokkaasti"..?




 Välilehdet ja itsetekemäni sivut.



Seuraava urakka olis siirtää tiedot näille sivuille... Koska kaikkea on mukava kehitellä paremmaksi, niin ehkä seuraaviin tekemiini sivuihin lisään muutaman tyhjän rivin ajo-ohjeita, mökkiosoitetta, blogin tietoja ja ties mitä varten.


Musta kirja mustalla kirjoitusalustalla. ;)





Ajattelin keksiä näille 18:a pikkukuvalle jotain järkevää käyttöä. Omaan mieleen ei ole juolahtanut muuta kuin pikkutaulujen tekeminen.
Onko ehdotuksia..?

Saimme muutama tunti sitten perheen pään kotiin. Liityn seuraan.
Kauniita, herkkiä unia itse kullekin osoitekirjan käyttäjälle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti