torstai 14. lokakuuta 2010

Ennen - NYT - jälkeen

Ennen-kuvia olen näyttänyt. Jälkeen-kuvia lupaan näyttää ensi kesänä, kun istutukset ovat paikoillaan ja ruoho taas kasvaa. Nyt olisi tarjolla nyt-kuvia, kuten eilen lupasin. :)

Viimeisin kivilokaatio

Ja sama ulkoa sisälle...

Tältä akvaariomme näyttää ulkopäin ;) 





Peräkulman kivet 


Yllä olevassa kuvassa on useampikin maininnan arvoinen asia. Ensinnäkin, etualalla olevat kivet ovat liian isoja siirrettäviksi. Niiden suhteen meillä on kaksi vaihtoehtoa: räjäytys tai tottumus. Olen alkanut toivoa kolmatta vaihtoehtoa... Vieritystä. Eli saisiko niitä mitenkään tuupittua lähemmäs toisiaan. Mukavaa, jos ne muodostaisivat kompaktimman rykelmän, sillä nyt ne vievät paljon pinta-alaa. Sisäkulman sadevesiputket asennettiin viimeksi ja tämän kulman viimeistely onkin ilmeisesti huomisen hommia. Kuulin juuri, että miehet arvelevat saavansa työnsä valmiiksi huomenna. Tämä meni paljon nopeammin ja kivuttomammin kuin olisin ikinä uskonut...

Talon edustalla oli ennen kaivo. Se sijaitsee aika tarkasti keskellä uutta väylää. Kulku sisäovelle "oikeni" siis reilusti...  Tässä operaatiossa kaivo täytettiin ja annettiin sen vaipua unohduksiin. 


Pihalle on ilmestynyt yhtä jos toista uutta...



Tänään on vedetty sähköjohtoja maahan.

Yksi pihamme seitsemästä vastaavasta ilmestyksestä. 

Valaistussuunnitelmaa on mietitty oikeastaan jo useampi vuosi. Tänään asia koki kaksi huimaa harppausta, kun aamun kylmässä vesisateessa Mikko ja Saarinen kaivoivat johdot maahan. Toinen asia oli se, että löysimme potentiaalisen pihavalaisinsarjan. Tästä pian lisää...

Viikonloppu on jo melkein käsillä... Hyvää huomista ja erinomaista viikonloppua!

Ps. Täällä on ollut suuren metsästysjuhlan tunnelmaa, kun mies ampui ensimmäisen peuransa... ;)

1 kommentti:

  1. Ooo! Onnea miehelle (en ollut varma haluatko nimeä käytettävän, joten päädyin tähän vaihtoehtoon)! Koska saadaan peurapaistia tai -soppaa tai -käristystä tms? =)

    Piha näyttää hienolta, jo nyt! Mutta hei, ootteko kaataneet myös jotain puita akvaarion edustalta? Se näyttää enempi avaralta kuin ennen.

    VastaaPoista