torstai 7. lokakuuta 2010

Lukutoukalta

Jatketaan mun yhdestä tärkeimmästä harrastuksestani - sisustuslehdistä.
Löysin Kotilo-blogista postauksen tästä:

Sköna Hem - Skapa stilen

Tänään kävin hankkimassa oman Skapa stilen -lehteni. Kyseessä on sisustusalan ammattilaisille suunnattu erikoisnumero, ja ote aiheeseen on tosiaan hieman erilainen kuin sisustuslehdissä yleensä. Kotilo kehui aiempia vastaavia numeroita, ja tämän osalta kehuihin on helppo yhtyä.

Löysin jotain kiinnostavaa tätä lehteä etsiessäni. Nimittäin Lehtipisteen verkkopalvelun, joka kertoo kaiken olennaisen lehtien ostamisesta: mitä, mistä, milloin. Oman lehteni löysin tänään käyttämällä "etsi lähin myyntipiste" -toimintoa, jossa haetaan postinumeron avulla itseä lähimmät myyntipisteet. (Tätä toimintoa käyttäessä jokin lehti pitää ilmeisesti olla valittuna.) Sivuilta löytyy tietoa myös siitä, miten kauan joku lehti on myynnissä sekä infoa erikoisnumeroista. Esimerkiksi Sköna Hemillä on toinen vuosittain ilmestyvä erikoisnumero. Käypä selvittämässä mikä! ;)

Terveisiä nimimerkiltä "olen saanut tänään posipalautetta itsenäisistä tehtävistä"...

Tässä vielä ps. osastolta päivän mullistukset pihalta...


aamulla
illalla

Sekä päivän toinen lehtiaiheinen kohokohta :)


Moikka moi!

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, mikä mullistus pihallanne! No siitä se lähtee kohti unelmapihamaata!

    VastaaPoista
  2. Juu!! Tämä kun on nähty, niin melkein mikä vaan kelpaa. Vaikka ei tässä ole ollenkaan hard feelings tätä tilannetta kohtaan, koska sadevesisysteemit piti laittaa kuntoon ja tähän kaikkeen on perusteltu syy. Ja meidän "entinen" piha taisi olla enemmänkin vanhojen omistajien näköinen kuin meidän. Voimia tämä silti kysyy... Myönnetään.

    VastaaPoista